Handlingen.... kort!

Noget med en ond mand der stikker af fra politiet, og derefter vil finde en masse guld sammen med sine motorcykel buddies. Men vores helt Wade er lige i hælene på ham og vil gøre alt for at stoppe ham.

Mit syn på sagen

Jeg troede den var skudt på video, men jeg tror rent faktisk det er film, hold op den er grimt filmet. Jeg ved ikke om det havde givet mere mening alt sammen, hvis man havde set de to andre først – Jeg har nr. 2 på ex-leje video, men efter det her er det ikke mere det trækker, for at få smidt den i videomaskinen. For der er intet at komme efter her, det er bare meget langtrukken og ekstremt kedeligt. Og igen er den ikke blodig – overhovedet – det kunne trække lidt op, hvis den havde været lidt mere brutal.

Jeg forstår ikke hvorfor ham drengen med tegneserien er der – er den baseret på en tegneserie?  – jeg godt, at jeg sikkert kunne søge mig frem til et svar, men jeg gider ikke bruge mere tid på den her film.

Skal jeg sige lidt positiv, så er ham den gamle ven – Kris Kristoffersen fra Wish – sådan set ok. Og så har nazibandens leder en t-shirt på hvor der står “Adolf Hitler euopean tour 1939-1945”

Jeg så den på...

Streamet fra i super ringe kvalitet. Det må være en meget slidt VHS de har brugt som kilde materiale.

Rulletekst

Instruktør: Douglas Bronco
Manuskript: Jason Williams & Gregory Poirier

Fotograf: Daniel Yarussi

Klipper:

Musik: Robert Etoll


Jason Williams : Wade Olsen

Robert Random : Grim Reaper

Barne Wms Subkoski : Rainmaker


| 91 min |

Hele filmen (på tysk)

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
0.5

Kan jeg anbefale den?

Nix! Man skal faktisk helst .

IMDb

Danger Zone III: Steel Horse War | Oktober 1, 1990 (United States) Resumé: An outlaw-biker named Reaper battles an ex-lawman named Wade Olsen while searching the desert for a cache of gold buried by renegade Confederate soldiers.
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelMiami Blues
Næste artikelFrækkere end Politiet Tillader