Original titel

Blade

Handlingen.... kort!

Blade – halvt menneske, halvt vampyr – beskytter mennesker mod de farlige vampyrer. Men  Deacon Frost vampyrernes leder har erklæret krig mod menneskeheden, men for at vinde, skal han hidkalde det onde og selv blive en “super” vampyr, og til det skal han bruge Blades blod. Nu er det så op til vores helt at sætte en stopper for det hele.

Mit syn på sagen

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været den store fan af Blade filmene, men synes de skulle have en chance mere – mangler stadig de 2 sidste – men jeg er stadig ikke fan, synes det er mere stil over indhold, så kan være fedt noget, hvis man kan lide stilen, det kan jeg desværre bare ikke i det her tilfælde. Og så er jeg heller ikke vild med musikken og det tror jeg man skal være, for at være med her. Wesley og Kris er rigtig gode, syens at Snipes er godt castet, og jeg kan også godt lide Stepen Dorff, så skuespils mæssig er der ikke noget at komme efter.

Så er der nogle ret elendige CGI effekter, og værst af alt CGI blod.


  • Stan Lee er executive producer
  • er kamera operatør.

Jeg så den på...

En lækker dansk udgivet , med ret meget ekstra materiale på.

Rulletekst

Instruktør: Stephen Norrington
Manuskript: David S. Goyer

Fotograf: Theo van de Sande

Klipper: Paul Rubell

Musik:


Eric Brooks / Blade

Stephen Dorff : Deacon Frost

Kris Kristofferson : Abraham Whistler

N'Bushe Wright : Dr. Karen Jenson

Gitano Dragonetti

Racquel

Stephen Norrington : Vampire (ukrediteret)

Vampire (ukrediteret)


| 120 min |

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.4

Kan jeg anbefale den?

Jo, det er ikke lige mig, men sikkert god underholdning for mange andre.

IMDb

Blade - the Daywalker | December 25, 1998 (Denmark) Resumé: A half-vampire, half-mortal man becomes a protector of the mortal race, while slaying evil vampires.
Land: United StatesSprog: English, Russian, Serbian
Tidligere artikelExcessive Force
Næste artikelHarem