Handlingen.... kort!

En gruppe terrorister, slå tilfældigvis soldaten Tony Turner's Gravide kone ihjel under en aktion på en militærbase i Puerto Rico. Han sætter efter dem for at få .

Mit syn på sagen

Det her er en vild film på alle de forkerte måder, skuespillet er dårlig – Bo Svensson og er ok – især vores helt er helt til hundene skuespil mæssig, tror aldrig jeg har set noget være. Det er også en af de værst klippede film jeg har set, der er lange sekvenser uden klip, som f.eks. et billede af en helikopter der flyver ud over noget vand, det vare bare for evigt, jeg ved ikke hvorfor om det er for at få spilletiden op, eller om det er fordi nu. Har vi det her “fede” klip så skal der også bruges. Under alle omstændigheder så er de er vildt kedelige.

Det er også meget tydeligt at de ikke har haft ret mange penge til at lave den her film for, effekter og stunts er sparet væk. På et tidspunkt følger de efter terroristerne i en Mercedes-Benz, og højst sandsynligt af penge mæssig årsager, skyder skurkene vildt dårligt, de rammer ikke engang bilen selvom den kører lige bag dem, bilen eksplodere så uden for billedet, og vores helte springer ud af bilen inden, det ser vi heller ikke, men vi se bare de ruller på jorden når de springer ud af bilen, og her er det så tydeligt at se at de bare ruller ned på ryggen (altså har siddet op og så bare lagt sig ned).

Filmen har selvfølgelig også en masse kikset forsøg på oneliners, som bl.a. “The only reason you are alive. Is because I retire in 3 weeks” wow hvor badass.

Hele filmen kan pt. ses på YouTube – Klik

Hvad bed jeg mærke i?

Der er simpelthen for meget at nævne 🙂

Kan jeg anbefale den?

Ja, for misforstå mig nu ikke, det er en film jeg bestemt synes man skal se, fordi den er så vild på alle de forkerte måder.

Medie: + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Pierluigi Ciriaci
Manuskript:
Fotograf: Adolfo Bartoli
Klipper:
Fiorenza Muller
Musik:
Elio Polizzi

Brett Baxter Clark : Lt. Tony Turner

Fred Williamson : Capt. Samuel Beck

: Col. Keitel

Årstal: Spilletid: 89 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
0.8
Tidligere artikelRoad house
Næste artikelJake Speed