Original titel

Fear is the Key

Handlingen.... kort!

En mand mister sin kone og barn, da deres fly bliver skudt ned. Han søger nu over de kriminelle bagmænd der gjorde det. Men det kræver at han selv bliver en del af dem.

Mit syn på sagen

God 70'er krimi, med en super fed i de første 14 minutter af filmen. Der er godt skuespil hele vejen rundt, Suzy Kendall – som jeg ikke kendte til før filmen – er god og charmerende, og – som døde her i maj 2023 – er virkelig god, han er ved at gå hen og blive en favorit. 

Jeg må indrømme at det aldrig rigtig gik op for mig, hvad det er han er? Hvem hjælper ham med at få hævn?


  • Baseret på en bog af Alistair MacLean
  • Det er 's film debut.

Jeg så den på...

, i en ok kvalitet.

Rulletekst

Instruktør: Michael Tuchner
Manuskript: Robert Carrington

Fotograf:

Klipper:

Musik:


Barry Newman : John Talbot

Suzy Kendall : Sarah Ruthven

Vyland

Ben Kingsley : Royale


| 103 min | &

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
3

Kan jeg anbefale den?

Ja, det er en helt ok 70'er krimi.

IMDb

Frygten er mit våben | August 8, 1973 (Denmark) Resumé: A man is in radio contact with his family when their airplane is shot down. He wants those responsible and becomes a criminal to get a job as deep sea diver with those salvaging the plane's ... Read all
Land: United Kingdom, United StatesSprog: English
Tidligere artikelOmega Doom
Næste artikelNico