Original titel

Cherry 2000

Handlingen.... kort!

Da Sam Treadwell kommer til at kortslutte sin elskede robot-kone Cherry 2000, beslutter han sig for at finde en nøjagtig kopi, men de er ikke lige sådan at få fat i, man skal faktisk ud i fabriks-zone et lovløst område langt storbyens sikkerhed. Han hyrer derfor E. Johnson til at guide ham og sammen tager de ud på en farlig rejse for finde en “ny” Cherry 2000 model.

Mit syn på sagen

Jeg kunne rigtig godt lide den her film “back in the day” så var lidt spændt på at gense den. Men jeg synes faktisk stadig den holder, det er en ok historie – en fin lille romantisk sci-fi film. Alle spiller rigtig godt. Og Griffith er super charmerende.

I øvrigt så...

Så kan se hun trækker vejret da robot er “død” i starten af filmen 🙂

Og så under jeg mig over hvor alle de ATV'en i slutningen kommer fra? Den ene bil?

Lidt sandfærdigheder

Medie:

Trailer

Rulletekst

Instruktør:
Manuskript: Michael Almereyda
Fotograf:
Klipper:
Duwayne Dunham &
Musik:

Melanie Griffith : Edith ‘E.' Johnson

David Andrews : Sam Treadwell

Pamela Gidley : Cherry 2000

Årstal: Spilletid: 99 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.8

Kan jeg anbefale den?

Ja, jeg har måske et lidt for nostalgisk forhold til den, men jeg synes den er ret god.

IMDb

Jagten på Cherry 2000 | Oktober 14, 1988 (Denmark) Resumé: In 2017, a successful businessman travels to the ends of the earth to find that the perfect woman is always under his nose. He hires a sexy renegade tracker to find an exact duplicate of his... Read all
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelBlastfighter
Næste artikelAmanda Plummer