Original titel

Total Recall

Handlingen.... kort!

En mand har drømme om at være hemmelig på Mars og efter et besøg hos “rejse” selskabet Rekall – der sætter minder om rejser ind i din hukommelse, så du tror du har været afsted – Tager tingene virkelig fart, og han ender med at tage til Mars for at komme tilbunds i sagerne. Men hvad er drøm og hvad er virkelighed?

Mit syn på sagen

Tænkte jeg ville slutte året af med en film jeg elsker, så det blev den her, hvor er i sit es, det her er en fantastisk film, den er dejlig , har fede oneliners, og flot makeup og så er det nok en af de få film der kan levere en 3 brystet kvinde.

Jeg må dog indrømme at jeg altid har synes hoved (når han tager kvinde hovedet af) og næse (der hvor han tager dimsen ud af næsen) effekten er lidt dårlige lavet, men det er små ting og ikke noget der gør noget ved det overordnet indtryk.

Jeg så den fornylig sammen med movieboxpodcast folkene, det forgik på den måde at vi så filmen samtidig, og havde så en chat kørende ved siden af, så vi kunne kommentere filmen løbende. Det var super hyggeligt og noget jeg bestemt skal være med til igen.

Hvad bed jeg mærke i?

Kan jeg anbefale den?

Ja for sevan, det er tæt på et mesterværk, så har du ikke se den, så sæt i gang.

Medie: + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Paul Verhoeven
Manuskript: Dan O'Bannon, Gary Goldman &
Fotograf: Jost Vacano
Klipper:
& Carlos Puente
Musik:

: Douglas Quaid / Hauser

: Melina

: Lori

Årstal: Spilletid: 113 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
4.7
Tidligere artikelPrøvede at se Cool World
Næste artikelTerrorpatruljen