Handlingen.... kort!

Da en arkæolog finder et mærkeligt kranium, begynder der at ske underlige ting i den nært liggende landsby og det har måske noget med myten om den hvide orm at gøre.

Mit syn på sagen

Jeg så den sammen med “moviebox folket” i , og det var nok meget godt, for jeg var helt sikkert ikke kommet igennem den på egen hånd, for det er virkelig ikke en film for mig.

Tror det er min første Ken Russell film, og jeg er ikke meget for hans underlige drømme sekvenser, og så det her symbolik på symbolik på symbolik, det er bare ikke lige mig.

Så er filmen god eller dårlig, tja der var der noget meget sjovt/fedt i den, og sjovt at se Hugh Grant i en tidlig rolle. Men overordnet set så nej der er ikke videre god, med mindre man er til de her Ken Russell trip.

I øvrigt så...

Er der på et tidspunkt hvor vores slange/skurke damen, kommer op af en kurv, og instruktion har helt sikkert lydt, “walk like a snake” det ser så komisk ud, den måde hun går på.

Lidt sandfærdigheder

  • Ken Russell er stemmen på politiradioen.

Medie:

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Ken Russell
Manuskript: Ken Russell
Fotograf: Dick Bush
Klipper:
Peter Davies
Musik:
Stanislas Syrewicz

Amanda Donohoe : Lady Sylvia Marsh

Catherine Oxenberg : Eve Trent

Hugh Grant : Lord James D'Ampton

Peter Capaldi : Angus Flint

Årstal: Spilletid: 93 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.7

Kan jeg anbefale den?

Nej, den er sikkert helt ok, men det er bare ikke mig.

IMDb

The Lair of the White Worm Komedie, Gyser | Marts 10, 1989 (United Kingdom) Resumé: When an archaeologist uncovers a strange skull in a foreign land, the residents of a nearby town begin to disappear, leading to further inexplicable occurrences.
Land: United KingdomSprog: English
Tidligere artikelAction Jackson
Næste artikelKrull