Han var en af de første bi-rolle skuespillere jeg begyndte at ligge mærke til, og han gjorde altid et godt indtryk på mig, med de roller han havde, tror nu ikke han var så kritisk med hvad han var med i, for standarden på film og serie er meget svingende. Men han var nu for det meste altid god.

Og det er ret imponerende hvad han nåede at være med i inden han døde – alt for tideligt.
Bare tage de serie han lige var forbi med en rolle i et enkelt afsnit – eller to – vi snakker “Det lille hus på prærien” “The A-team” “Dollars” “Rødder” “Miami Vice” og meget mere.

Så Nemesis for første gang, fornyeligt, og det var første gang jeg så ham i en rolle som jeg ikke kunne lide, han havde fået en eller anden åndssvag accent, som ikke gjorde ham noget godt.

Og hans bedste rolle, vil i min verden jo nok altid være som Leon i Blade Runner.

Nogle af mine favoritter

  • Blade Runner
  • Jagten på Cherry 2000
  • Det femte element
Skuespiller, Producer
Biografi: was born February 20, 1945, in Redlands, California, to Ida Mae (Buckelew) and Jimmy James. The family soon moved to Beaumont, California (between Los Angeles and Palm Springs), where his parents built and operated a movie theater, where stars such as Gene Autry would occasionally stop by. After graduating from Beaumont High School in ... Fuld biografi >>
Født: Februar 20, 1945 | Redlands, California, USA
Døde: August 7, 1999 (Alder 54) | Malibu, California, USA

Billeder

Se alle billeder >>
Tidligere artikel48 Timer
Næste artikelFreejack