Cameron Poe skal prøve løslades, og bliver transporteret hjem i fange flyveren Con Air. Det viser sig dog at fangen Virus og et par kumpaner har andre planer, de kapre flyet for at flyve dem selv ud i friheden i Mexico. Men de havde ikke lige taget højde for Poe, som bare gerne vil hjem til sin datters fødselsdag.

Det her er en super fed action film, med et ret vildt cast, hvor ingen rigtig er actionstjerne, men gør det godt som det i denne film. Så det er bare at fyre op for popcornene og flyv med.

Jeg har dog et par ting jeg ikke er så vild med, faktisk det meste af slutningen, den er simpelthen for vild, nødlande mit i Las Vegas ahh!
Men det er hvad det er, problemet er mere at hele slut actionsekvensen er så dårligt klippet at det er til at blive helt rundtosset af, og gør det svært egentlig at se hvad der sker, og det er nok meningen for at skjule som meget så muligt, så vi ikke kan se det ikke er Vegas de lander i.
Det er vildt ærgerligt for de første ¾ af filmen er super fede.

Og så er der lige ´s karakter, hvorfor får han lov til at være på fri fod til sidst? For han er jo den farligste af dem alle. Men han har selvfølgelig ladet den lille pige leve, så han er måske bare en hygge fætter.

Kan jeg anbefale den?

Ja, det er en super underholdende action film.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Simon West
Manuskript: Scott Rosenberg
Fotograf: David Tattersall
Klipper:
, & Steven Mirkovich
Musik:

Nicolas Cage : Cameron Poe

John Cusack : Marshal Vince Larkin

John Malkovich : Cyrus Grissom

Årstal: Spilletid: 116 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.7
Tidligere artikelThe Pig Keeper’s Daughter
Næste artikel48 Timer