Original titel

The Iron Giant

Handlingen.... kort!

En kæmpe robot fra det ydre rum er nødlandet på Jorden, den bliver gode venner med den 11-årige Hogarth. Nu har han bare et kæmpe problem, for hvordan gemmer man en 15 meter høj kæmpe? Når en ihærdig regerings agent, er ude efter ham.

Mit syn på sagen

Det her er uden tvivl en af de aller bedste tegnefilm der er lavet – hvis du spørger mig.

Jeg har ikke en finger at sætte på den, her er godt stemme spil – også de danske – en fed historie. Og så elsker jeg at den ikke bryder ud i sang i tide og utide.

Jeg så den fornylig sammen med min 6-årig søn Balder, han græd lidt til sidste og var meget rørt af slutningen – det gjorde og at jeg også kneb en lille tåre – men den rammer mig nu hver gang, med eller uden grædende søn.

Der er lavet nogle ret fede plakater til filmen, her er et par stykker af dem plakat 1plakat 2

Medie:

Rulletekst

Instruktør: Brad Bird
Manuskript: Brad Bird & Tim McCanlies
Fotograf: Steven Wilzbach
Klipper:
Darren T. Holmes
Musik:

Eli Marienthal : Hogarth Hughes

Jennifer Aniston : Annie Hughes

Harry Connick Jr. : Dean McCoppin

Vin Diesel : The Iron Giant

Christopher McDonald : Kent Mansley

John Mahoney : General Rogard

Earl Stutz

Årstal: Spilletid: 83 min. – Land:

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
5

Kan jeg anbefale den?

Ja! Det er en af de aller bedste tegnefilm der er lavet.

IMDb

Drengen og jern-kæmpen Animation, Action, Eventyr, Komedie, Drama, Familie, Fremtid | December 17, 1999 (Denmark) Resumé: A young boy befriends a giant robot from outer space that a paranoid government agent wants to destroy.
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelKrigerne
Næste artikelHollywood Chainsaw Hookers