Original titel

Backdraft

Handlingen.... kort!

En pyroman hærger Chicago, de to brandmands brødre Stephen og Brian – som også har interne stridigheder – bliver involveret i sagen, på hver deres måde.

Mit syn på sagen

Den er super flot filmet – af danske – jeg har i hvert fald aldrig set ild så flot og fascinerende før. Lyd siden er også ret imponerende, tilgengæld synes jeg musikken er lidt kedelig, selv om det er H. Zimmer der har lavet den.
De 
spiller også rigtig godt, det er også en ret vild rollebesætning vi har med at gøre her.

Der var et par ting der ikke fungeret synes jeg. Der er noget med tiden alt er lige et par dage siden, men vi ser en montage, som jeg forstår er at der er gået noget tid.
Baldwin siger op, tager det andet job, og det er bare et par dage siden, de var til den slagsmål fest, så er Kurt oppe og fikse taget og her er det også et par dage siden at de var til slagsmål fest. Jeg må indrømme det hænger ikke helt sammen for mig.

Og så er der den her sex scene på brandbilen, som ender med at kører ud til en brand, den syntes jeg bare var for latterlig.

I øvrigt så...

Jeg ved ikke så meget og brande/ild men er ret sikker på den ikke suger sig baglæns ind i lokaler igen. Men jeg kan tage fejl.

Lidt sandfærdigheder

  • Nogle af ild scenerne er optaget på hovedet, for at få ilden til at “løbe” hen over gulvet, det vil ild aldrig gøre i virkeligheden, kun hen over loftet, så derfor det omvendte skud.

Medie: + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Ron Howard
Manuskript: Gregory Widen
Fotograf: Mikael Salomon
Klipper:
Daniel P. Hanley & Mike Hill
Musik:

: Stephen McCaffrey / Dennis McCaffrey

William Baldwin : Brian McCaffrey

: Donald Rimgale

Årstal: Spilletid: 137 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
3

Kan jeg anbefale den?

Jo, det kan jeg godt.

Tidligere artikelMysteriet i Junglens Dyb
Næste artikelSword Of Honor