Original titel

Hard Ticket to Hawaii

Handlingen.... kort!

Det er noget med at to kvindelige agenter tilfældigvis bliver vidner til noget diamant/ . De får så hjælp af deres to mandelige kollegaer til at opklar sagen. Når ja så er der også lige en genmanipuleret gift kæmpeslange…

Mit syn på sagen

Min anden Sidaris film, så der er selvfølgelig masser af de vildeste dialoger / one-liners og historien giver ingen mening. Men det er super underholdene det meste af tiden. Den her er ikke helt så god som “Malibu Express” må indrømme den halter lidt her og der. Det bliver ikke rigtig kedeligt, men tæt på.

Og så er der den der slange! Hold op det er åndssvagt og super fedt!

Og der er en enkelt ting, jeg slet ikke forstod – må gense den bid igen en dag – men der er et tidspunkt hvor vores helt, kører på motorcykel – fra de andre der er i en varevognen – for at køre hjem og redde en kvinden fra narkogangsteren. Men så vidt jeg husker så er hun allerede i den varevognen han kører fra!?

Jeg så den på...

En amerikansk udgivet , som er en del af den her boks med de fleste af hans film. Film ser fin ud, men der er desværre ikke noget ekstra guf på.

Rulletekst

Instruktør: Andy Sidaris
Manuskript: Andy Sidaris

Fotograf:

Klipper: Michael Haight

Musik: Gary Stockdale


Ronn Moss : Rowdy Abilene

Dona Speir : Donna Hamilton

Hope Marie Carlton : Taryn

Wolf Larson : J.J. Jackson

Andy Sidaris : Whitey the TV director (ukrediteret)


| 96 min |

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2

Kan jeg anbefale den?

Den er måske lidt kedelig til tider, men jeg synes stadig den er seværdig.

IMDb

Hard Ticket to Hawaii Action, Komedie, Krimi | Marts 1987 (United States) Resumé: In Hawaii, an undercover DEA and her civilian friend stumble upon a drug trafficking operation, and have to enlist the help of all their colleagues/friends to go after the vicious drug... Read all
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelFuturesport
Næste artikelEvil Ed