Original titel

Big Trouble in Little China

Handlingen.... kort!

Lastbilchauffør Jack Burton skulle bare samle sin gode vens forlovede op i lufthavnen. Men da pigen bliver kidnappet lige for øjnene af ham, er Jack ikke sen til at kaste sig ud i en vild jagt på at få pigen tilbage, det få ham involveret i en opgør med en 3000 år gammel asiatisk troldmand.

Mit syn på sagen

Åhh jeg ville sådan ønske jeg kunne lide den, men nu har jeg forsøgt en håndfuld gange, og må bare indse at det kan jeg ikke, så godt den ikke er længere end den er 🙂 Jeg ved ikke præcis hvad det er der gør jeg bare ikke kan forenes med den her film. Jeg synes det er en lidt forvirrede historie, alt bliver ellers forklaret i tale, men jeg forstår det stadig ikke rigtig.

På den positive side, så spiller de godt alle sammen, deres spil passer i hvert fald til filmens tone, og monsteret er dårligt lavet, men det passer nu meget godt til filmen.

I øvrigt så...

Er der den her teori om at karakteren Jack er mere eller mindre handlende. Eller i hvert fald at hver gang der sker noget vigtigt i filmen's plot så er han sat ud af funktion, men jeg er ikke helt enig i den tese, for han laver tros alt nogle valg og han er hele tiden den første igennem døren, og lader ikke sin ven i stikken, og det er trods alt også ham der dræber den onde til sidst.

Lidt sandfærdigheder

Medie:

Trailer

Rulletekst

Instruktør: John Carpenter
Manuskript: David Z. Weinstein
Fotograf:
Klipper:
Mark Warner, Edward A. Warschilka & Steve Mirkovich
Musik:
John Carpenter &

: Jack Burton

: Gracie Law

Dennis Dun : Wang Chi

Årstal: Spilletid: 99 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.3

Kan jeg anbefale den?

Nej, nej den er ikke lige mig, jeg synes ganske simpelt at den er for og rodet, desværre. Men der er rigtig mange andre der kan lide den, så måske du skulle give den et skud alligevel.

IMDb

Hvem springer kineserne for? (1986) 99min: | Action, Eventyr, Komedie, Fantasy | November 14, 1986 (Denmark) Resumé: A rough-and-tumble trucker helps rescue his friend's fiancée from an ancient sorcerer in a supernatural battle beneath Chinatown.
Land: United StatesSprog: English, Cantonese
Tidligere artikelRolling Thunder
Næste artikelBlack Thunder