Hendes bror og hans kæreste bliver slået ihjel. Hun stikker af fra fængslet for at få .

Det her er en vidunderlig film! Det er lang tid siden jeg har moret mig så meget over en film – og har vildt meget lyst til at se den igen lige nu! – Vi ligger ud med nogle frække pink start kredits, og så går det ellers amok i dårligt skuespil og film tekniks arbejde.

Hvad bed jeg mærke i?

Der er nogle fede dialoger, bl.a. inden i fængslet, hvor en indsat siger “there are two kinds of  people” – “the fuckers and the fucked”

Og så bruger vores heltinde ordet “asshollisme” om sin stedfar.

Man er ikke  er sekund i tvivl om at stedfaren er ond, han er overhoved ikke ked af det, der er sket med hans stedsøn. Også er der noget ondt musik hver gang vi ser ham.

Vild fange vogter, der er med hende til begravelsen, da vores heltinde skubber hende om kuld og stikker af, begynder hun bare at skyder helt vildt efter vores heltinde, lige midt på kirkegården! – øv hun ikke kan rejse sig op. Det blev nævnt tidligere med ondt i ryggen, men var ikke klar over det var et setup, klogt!

Det er så vildt det her dårlige skuespil i denne film, så kæreste vennen kan ikke engang kan finde ud af at komme ind af en dør og gå op ad en trappe uden det ser ud af lort, fantastisk!

Snakker overfalds mændene inden fra den brændende bil!?? Og når vi ser dem igen, så har de ikke en skramme.

Den her er jeg ikke helt sikker på, men da de tre skurke over falder dem første gang, hørte jeg det som en siger “jeg skærer hans nosser af og foder dem til ham” og så svarer en anden skurk “jeg er ikke sulten”

Der er også en , i noget der liger et meget øde industri område, men der står da lige en stabel kasser bilen kan kører ind i, selv om der er uendeligt meget plads på hver siden af den.

Så har hun lige en ny advokat kæreste til sidst, og er ikke dømt mere, det er sgu meget heldigt.

Der er mange andre fantastisk ting i den film – bl.a. er stedfaren skeløjet da han bliver skudt til sidst – men se den nu  bare selv.

Kan jeg anbefale den?

Ja!!, her har vi et pragt eksempel på en film der er så dårlig den er god. Se den!

Medie: + IMDb Link

Instruktør:
Manuskript: Keith Kaczorek & Will Schmitz
Fotograf:
Klipper:
Miriam L. Preissel
Musik:
Gregg Gross & Jay Levy

Peggy McIntaggart : Maggie

Tony Josephs : Jack

: Annalee

Årstal: Spilletid: 78 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.1
Tidligere artikelDark Angel
Næste artikelSplit Second