En meteor suser forbi jorden, dens “hale” forsager at alt menneske skabet går i de ca. 8 dage det tager den at komme forbi jorden.

Vi følger primært hændelsen ved et rasteplads/tankstation ved navn “Dixie Boy – Truck Stop”

Endnu en film jeg havde glædet mig til at gense, men igen spiller min hukommelse mig et puds, for jeg huskede den som værende en film med godt gang i den, hele vejen. Men det er det bestemt ikke, det er tydeligt at se at King ikke har en rygende fis forstand på at laver film, den er så langsom og skal vise alt, også ting vi ikke lige har behov for at få med.
Som f.eks. den scene hvor Emilio og en anden mand skal ud og rede en mand der ligger ude i en grøft og beklager sig – manden er tidligere blevet kørt ned af en lastbil – her ser vi hele deres tur ud gennem kloakken, men der sker ikke noget vigtigt, så vi kunne lige så godt have klippet til at de var der ude. Det gør vi heldigvis på tilbage vejen.
Men jeg bliver mere og mere glad for denne lille perle, jeg er sikker på at har haft en fest med at lave den. Kan huske at jeg i mine unge Stephen King fan dage læste at han bare ville fylde filmen med ting han synes var fedt – eksplosioner og rockmusik, og det er der da også masser af.

Den er lige til pas kikset til at det bliver rigtig sjovt. For der er også en masse herligt overspillet skuespil, plot huller i spandevis,

Og så er der selvfølgelig et soundtrack af AC/DC – ohhh yeahh

  • Den er åbenbart også temmelig censureret i forhold til hvad King gerne ville lave, Han skulle efter sigende selv ligge inde med den ucensureret udgave, så vi kan jo bare håbe på der kommer en special King edition en dag.
  • er Stunt Koordinator og spiller “Dead Ice Cream Man”.
  • og Yeardley Smith spiller med.
  • er co-producer.

Og her på falderebet en lille smagsprøve på hvor fantastisk Maximum Overdrive er nogle gange.

Kan jeg anbefale den?

Ja, det kan jeg godt. Den er en smule langsom, men har helt sikkert sine øjeblikke.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Stephen King
Manuskript: Stephen King
Fotograf: Armando Nannuzzi
Klipper:
Evan A. Lottman
Musik:
AC/DC

: William “Bill” Robinson

: Bubba Hendershot

Laura Harrington : Brett

Årstal: Spilletid: 98 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.5
Tidligere artikelFreejack
Næste artikelHøj Pistolføring