betjenten Alex, bliver tvunget til at find og udrydde sin tidligere partner og elsker Jared. Som vil udlevere nogle sensitive data til en gruppe cyborg terrorister. Men hvem taler sandt og er Alex blevet forrådet?

Tror nok det her er en del af en cyborg trilogi som har lavet – Helten med Van Damme er den første i serien. Kan nu klart bedre lide helten end den her. (jeg søgte så lige på IMDb, og her så jeg at der er en hel del film i serien, så det er lidt mere end en trilogi) – hold fast han var produktiv i start 90´erne ham Pyun, spyttede bare fremtids actionfilm ud i et væk.

Min favoritter & Sven-Ole er også med i filmen – Sven Ole bliver skudt af en gammel dame på gaden, det er nu grineren nok. Brion har så den mest irriterende accent i hans karriere vil jeg tror.

Shit det er dårlig manus-skrivning, alt bliver skåret ud i pap, og fortæller stemmen gør, at det næsten bliver mere en bog end en film. De siger hinandens navne hele tiden – jeg bliver vanvittig.

Vildt nok at det der store vilde våben, ham den ene gut tager med da de skal fange vores helt første gang, ikke var vildere.
Til gengæld er de der shootguns de render rundt med for vilde, de springer simpelthen ting i luften, gad godt vide hvad det er for noget ammunition de bruger til dem.

Skurken bag det hele hedder “Tuborg” – eller hørte jeg forkert…

“Følg mig” – og så løber han forrest… 🙂

Solbriller er cool og man skal have dem på hele tiden, dag og nat, inde som ude.

Argh! Den danske oversættelse for cyborg er kyborg, hvad fanden er en kyborg?

PS: den er vist dansk / amerikansk produceret, så vidt jeg kan se, der er en executive producer på der hedder Anders P. Jensen (han var producer på 7 action film der i start 90'erne, og så har han vist ikke lavet noget siden)

PPS: Thomas Jane og har også en rolle i filmen.

Kan jeg anbefale den?

Tja, er man i humør til noget hjernedødt fremtids action, så ja.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Albert Pyun
Manuskript: Rebecca Charles
Fotograf:
Klipper:
&
Musik:
Michel Rubini

Olivier Gruner : Alex

Deborah Shelton : Julian

Nicholas Guest : Germaine

Årstal: Spilletid: 94 min. – Land: &

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.2
Tidligere artikelQueruak
Næste artikelSkjulte Fjender