Original titel

Stakeout

Voldsmanden Richard “Stick” Montgomery stikker af fra fængslet. Og mener han måske vil opsøge sin eks-kæreste. Så derfor bliver 4 lokale politifolk sat på opgaven at overvåge hendes hus.

Betjent Chris Lecce – der har nattevagten samme med sin makker Bill Reimers – begynder så småt at for følelser for den smukke kvinde, og der kan ende med at bliver en farlig affære.

En film jeg ret godt kunne lide den gang, og den holder faktisk stadig. Især kemien mellem Stowe og Dreyfuss er god, man køber at hun falder for ham så hurtigt. Især i scenen med en stiv mand der kommer ind i hendes hjem – som de to strømere tror er skurken, så de skynder sig der over – men det viser sig bare at være en gut der kigger efter sin kone, det er en lidt underlig scene lidt ude af kontekst, og helt sikker sat ind for at skabe lidt spænding. Men hun er virkelig god i den, den måde hun kigger på hvordan Dreyfuss's karakter håndtere sagen er virkelig overbevisende.

er også ret god, har ikke så meget scene tid, og det er nok meget godt. Aidan Quinn som skurk, er som altid god, jeg kan rigtig godt lide ham, men han får ikke så meget plads her desværre.

Der er også et ok klimaks, som er ret spændene.

Jeg synes måske hendes reaktion på han er politimand er lidt vild, i forhold til at hun troede han var kriminel og det der var værre. Men ok, han lyver selvfølgelig for hende, og det skal man ikke.

Kan jeg anbefale den?

Ja, det er en ganske hyggelig film.

Medie: + IMDb Link

Instruktør:
Manuskript: Jim Kouf
Fotograf:
Klipper:
Tom Rolf &
Musik:

: Det. Chris Lecce

Emilio Estevez : Det. Bill Reimers

Madeleine Stowe : Maria McGuire

Årstal: Spilletid: 116 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.8
Tidligere artikelDen Vilde Kriger
Næste artikelLabyrinten til Troldkongens Slot