Handlingen.... kort!

Daphne Ziegler og hendes søster bliver grundet nogle lidt omstændigheder sendt på kostskole i Grækenland, her prøver  Daphne alt hvad hun kan for at blive smidt ud (og der ved sendt hjem) det lykkes dog aldrig rigtig.

Men tilgengæld går det langsomt op for hende at rektoren på skolen ikke har helt rent mel i posen.

Mit syn på sagen

Den her film fangede mig overhovedet ikke, jeg er ikke helt med på hvorfor de bliver sendt af sted, det er noget med at hun har smidt lidt tøj i skolen?? Men hvorfor ryger søsteren så med? Det bliver vist som stillbilleder under start teksterne, det kan være jeg bare ikke var opmærksom nok.

En del af deres “husleje” er at de skal aflevere 4 geder en gang om året. Ejeren bruger gederne som selskab i sin lille fødselsdagsfest, for han har åbenbart ingen venner/familie (hans nevø er dog gartner på skole, så hvorfor er han ikke med til fest), eleverne overrasker ham selvfølgelig til sidst, med gaver og så videre.
Han bruger også de her rundvisninger – de popper op i ny og næ, det skal vist var et lidt sjovt indlæg, for de ting guiden fortæller er altid et eller andet vildt absurd – for at dække sine udgifter på skolen, så det må åbenbart være en underskudsforretning for ham at have dem der, men forhindre ham ikke i at forlænge deres leje i 100 år!?

Det her giver ikke ret meget mening, men det er der ikke ret meget i denne film der gør, så det giver et meget godt billede af filmen. Det er en langt ude historie. Og så har jeg ikke engang været inde på alt det der er med rektoren. Den er desværre ikke så plat at den er sjov, der er et par absurde ting som jeg grinte lidt af, men overordnet set er der ikke meget komme efter.

  • De kommenter lige rulleteksten til sidst… hvorfor?
  • Det er Patrica Arquette's debutfilm, så vidt jeg kan se.
  • er også på rollelisten.

Kan jeg anbefale den?

Nej, den er ikke sjov nok, hverken med vilje eller ufrivilligt.

Medie: + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Dimitri Logothetis
Manuskript: Dan Hoskins
Fotograf: Dimitris Papakonstadis
Klipper:
Daniel Gross
Musik:
Eddie Arkin & Jay Levy

Tricia Leigh Fisher : Daphne Ziegler

Lisa Lörient : Jennifer Ziegler

Patricia Arquette : Zero

Årstal: Spilletid: 84 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.7
Tidligere artikelCold Sweat
Næste artikelMartial Law