Jeg så at alle tre Robocop film, var tilgængelige på . Den første er et mesterværk og jeg elsker den film. Nr. 2 har jeg på VHS, og har set den en gang for længe siden, men kan ikke rigtig huske den. Nr. 3 som det her lille skriv handler om, kan jeg ikke huske om jeg har set en gang, men det tror jeg ikke jeg har.

Og det har jeg sådan set stadig heller ikke, for jeg nåede ca. 30 min. ind i filmen – faktisk ret overrasket over at jeg nåede så langt – før jeg måtte kapitulere og stoppe filmen, for det er fa'mæ noget lort.

Der er så mange ting i den her film jeg hader, der er den kloge unge, som bare ved alt. Det er ikke Peter Weller der er Robocop, godt for ham, og det havde ikke ændret en skid ved, at det her er en møg film. Oven i det slår de også 's karakter ihjel, det eneste bare en smule seværdige ved filmen.

Men de værste ting er dog at de har lavet det til en “børne” film, alt blod og gore er helt væk. Og så kan han flyv!? – der nåede jeg dog ikke til i de 30 min. jeg så, men det ser super latterligt ud, har jeg set på YouTube efterfølgende.

Film er instrueret af , ikke meget han har instrueret, men har skrevet lidt, og har været partner med en par gange.

Manus er bl.a. skrevet af Frank Miller, tegneserie forfatteren. Det er vist hans andet manuskript – det første var til Robocop 2 – og det under mig derfor at den er så børene venlig, for hvad jeg kender til Frank Miller, så er han ikke lige frem for børn.

RoboCop 3 Action, Krimi, Fremtid, Spændning | Juni 10, 1994 (Denmark) Resumé: Robocop saves the day once more. This time the half man/half robot takes on ruthless developers who want to evict some people on "their" land.
Land: United StatesSprog: English, Japanese
Tidligere artikelVæk på 60 Sekunder
Næste artikelShadowchaser