Handlingen.... kort!

Nogle terrorister skal bruge nogle dimser til noget farligt våben noget. De ender i et højhus med en masse gidsler, og har det hele under kontrol. De havde bare ikke lige regnet med at helikopter piloten Carrie Wisk også var i huset.

Mit syn på sagen

Jeg var faktisk overrasket over de fede action sekvenser der er i den her film. Især den der er i starten er ret cool, der er på et tidspunkt hvor vi ser inde i bilen og der ryger flammer ind af vinduet tæt på ham der sidder der, det ser super fedt ud, men er lidt bange for det ikke er med vilje, men taget med fordi der ikke kom nogen til skade, men jeg ved det selvfølgelig ikke med sikkerhed.

Av! Hun spiller dårligt, troede faktisk hun kunne spille lidt, men nej! – han er heller ikke god men i forhold til hende er han fantastisk.
Jeg er ikke helt med på hvad det er de har gang i de der terrorister, men de overspilles helt vildt – for de er godt nok psyko – især lederen, men det passer nu meget godt til dem, synes jeg

Midt i alt kaosset, har vores heltinde lige tid til at sætte sig ned og tænke over den gang, hun lærte at skyde, vi ser det i et flash back, hvor hun ud over at lærer at skyde også lige skal have med sin kæreste – endnu en store fake scene, dem er der et par stykker af i filmen, ikke at jeg klager.

De springer også et etage i huset, her er det tydeligt en model, og der er så ikke noget at se efterfølgende uden på det “rigtige” hus – jeg forstår heller ikke helt hvorfor de gør det? (måske fordi det gør de i Die Hard)

Hvad bed jeg mærke i?

To gange i filmen ligger der en død mand på gaden og der er ingen der regerer på det

Det er det samme skud de bruger de to gange når skurken går ind  i helikopteren, han slår hovedet begge gange 🙂

Hans makker kravler tilbage i bilen med ild i, hmmm

Læg mærke til det kæmpe hul i hans bukser til sidst i filmen – ved ikke hvorfor det er der – som lige pludselig forsvinder.

Kan jeg anbefale den?

Ja, det er det fedeste b-films Die Hard rip off. Go for it.

Medie: + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør: 
Manuskript: Joseph John Barmettler & William Applegate Jr.
Fotograf: Frank Harris
Klipper:
Kevin Mock
Musik:
Jim Halfpenny

: Carrie Wisk

Calvin Levels : Hakim

: Leidermeier

Årstal: Spilletid: 96 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.8
Tidligere artikelConquest
Næste artikelLos Angeles Warzone