På et af sine jobs kommer lejemorderen Jeff, ved en fejl til at gøre sangerinden Jennie blind. Pga. sin dårlige samvittighed beslutter han sig for at lave et sidste job og bruge pengene til en øjne operation til Jennie.

Men opgaven bliver ikke let, for hans chef planlægger at forråde ham og betjenten “Little Eagle” er lige i hælene på ham.

Der er faktisk en ret gode historie, simpel men god.
En ting man skal have i mente når man ser den her film, er at den er fra , forstået på den må at de har en lidt anden måde at lave action film på end det vi er vant til fra at se fra f.eks. USA. De har et nemlig med at blande genere lidt, så midt i den her hårdkogte action film, kommer det noget næsten slapstick komik – Det er måske også en smule Overspillet, så det skal man også kunne tage med – Det er bare sådan man gør i asiatiske film, jeg synes nu ikke det er så vildt i den her film. Så det er nok et godt sted at starte, hvis man er ny i den asiatiske – især Hong Kong – filmverden.

Hvad bed jeg mærke i?

En anden ting er at der er sindssygt mange skud i pistolerne – våbnene – men jeg elsker nu at de bare kan gå amok og bare skyde løs. Det er dog lidt sjovt at med næsten uendelig patroner i deres våben, så han har en regel om altid at have en patron tilbage, enten til ham selv eller den han er imod. Jeg gad godt vide hvordan han holder styr på det 🙂

Og filmen har faktisk en ret overraskende slutning.

Kan jeg anbefale den?

Ja, det er en fantastisk Hong Kong action film, og en af 's bedste.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: John Woo
Manuskript: John Woo
Fotograf: & Peter Pau
Klipper:
Fan Kung-Wing
Musik:
Lowell Lo

: Jeff

Danny Lee Sau-Yin : Insp. Li Ying / Little Eagle

Sally Yeh : Jennie

Årstal: Spilletid: 110 min. – Land: Hong Kong

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
3.5
Tidligere artikelDays of Thunder
Næste artikelSteve James