Original titel

Thief

Handlingen.... kort!

Indbrudstyven Frank prøver at stoppe sin kriminelle levevej, og leve sammen med sin kæreste og deres barn. Han skal bare lige lave et sidste højt indbringende job for mafiaen.

Mit syn på sagen

Super flot start/intro. Jeg var simpelthen blæst væk, af det visuelle look, hele starte har, det var også fedt klippet, det hele foregår bare stille og roligt, og man er ikke i tvivl om at de her gutter ved hvad de laver.

Men jeg må altså tilstå at jeg ikke helt forstår kærlighedsforholdet mellem ham og hende. Han tvinger hende bare til at elske/være sammen med ham, og selv om hun ikke vil det til at starte med, så ender hun alligevel med at gøre det. Jeg forstår det ikke rigtigt, desværre og det ødelægger det lidt for mig.

Og så synes jeg hans endelig handlinger, de er lidt voldsomme. Forstår hvorfor han sender hende og barnet væk. Men at han ødelægger alle sine forretninger synes jeg i første omgang var lidt underligt. Men det må skulle forstås som at nu er han klar på at gøre hvad som helst for at få dem ned med nakken, altså han er parat til at død hvis det skulle være. Det kan så virker lidt tamt/underligt når han ender med at overlever, men det ved han jo i princippet ikke inden han går i gang.

Det er super fedt at se i en mere seriøs rolle, det gør han super godt, og noget han helt sikkert skulle have gjort noget mere.

Hvad bed jeg mærke i?

Det er , så der er vist ikke noget at komme efter 🙂

PS: Det er 's debut film, han har en lille rolle som bartender i filmen.

PSS:  har lavet ekstra musik til filmen.

Kan jeg anbefale den?

Ja det kan jeg godt, om ikke andet så for at se den helt vildt fede start.

Medie: + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Michael Mann
Manuskript: Michael Mann
Fotograf:
Klipper:
Dov Hoenig
Musik:

: Frank

: Jessie

Jim Belushi : Barry

Årstal: Spilletid: 123 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
3.5
Tidligere artikelForce One – Karateeksperten
Næste artikelChildren Of The Corn