Handlingen.... kort!

En top trænet soldat, bliver sat på opgaven at fange sin tidligere læremester, Der er stukket af fra sin tophemmelige enhed, og sådan en kan vi jo ikke have gående i det fri.

Mit syn på sagen

Vi ligger hårdt ud med det vilde overspil og ikke af den gode slags (og det forsætter resten af filmen). Den er så elendigt skrevet og udført at man tror det er løgn. 

Elsker det her tophemmelige militær, der bare må gøre alt for en mission – også dræbe civile – det er så tåbeligt, men det giver nogle gode skud scener 🙂

Og vores helt og ham der jager ham, ender selvfølgelig med at bliver venner og slå sig sammen og bekæmpe de rigtige skurke til sidst.

I øvrigt så...

I start scenen er det så tydeligt at se at en ung dreng har blodposer under skjorten, det var nu et af højdepunkterne i dette markværk, og hvorfor skyder de der gangsterne – i samme scene – ikke igen, de har da våben.

På et tidspunkt udgiver han sig også som en eller anden politi ting, de ved ikke hvilken politi ting han er men de smider ham ikke ud og svarede bare på hans spørgsmål. Suk!

Og så er der lige den her dykker i grusgraven, han har så ikke set der er faldt en bil ned og der er nogen der skyder over det hele, det er så underligt, hvorfor skal vi se ham? Ja ok de stjæler hans bil.

Lidt sandfærdigheder

  • Det her var et fejlkøb, jeg troede det var Walther Hill's “Krigerne” (org. titel “The Warriors”) men nu var den kommet i hus, og så skulle den jo ses.

Medie:

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Shimon Dotan
Manuskript: Alex Epstein & Benjamin Gold
Fotograf: Avraham Karpick
Klipper:
Netaya Anbar
Musik:
Walter Christian Rothe

: Frank Vail

: Colin Neal

Wendii Fulford : Jody Richardson

Årstal: Spilletid: 101 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
0.7

Kan jeg anbefale den?

Nej, nej det er virkelig ikke godt det her.

IMDb

Warriors (1994) 101min: | Action, Drama | Juli 6, 1995 (Hungary) Resumé: A government-trained killing machine must turn his lethal skills against his top-secret squad's AWOL leader
Land: Canada, IsraelSprog: English
Tidligere artikelStone Cold
Næste artikelCyclone