Original titel

Brewster's Millions

Handlingen.... kort!

Baseballspilleren Montgomery Brewster skal bruge $ 30 millioner på 30 dage for at arve $ 300 millioner. Han må ikke eje noget, ødelægge pengene, give dem væk eller give dem til velgørenhed og han må heller ikke fortælle nogen om aftalen. Det bliver den vildeste måned i Brewster's liv.

Mit syn på sagen

Havde set den her tilbage i min ungdom, og huskede den som meget hyggelig, det er den sådan set også stadig, men jeg synes ideen er lidt for lille til en spillefilm, havde gjort sig godt som kort film tror jeg, jeg synes i hvert fald filmen var lidt for lang.

Candy og Pryor er altid hver at se på, og her er der god kemi imellem dem, jeg tror på de har været venner i langtid. All over er skuespillet fint.

At det er der har instrueret, må siges at være atypisk.

Jeg synes godt man kan hygge sig en aften i selskab med den her film, men det er nok ikke en man gense.


Medie:

Rulletekst

Instruktør: Walter Hill
Manuskript: Herschel Weingrod & Timothy Harris

Fotograf:

Klipper:

Musik: Ry Cooder


Montgomery Brewster

Spike Nolan

Lonette McKee : Angela Drake

Edward Roundfield

Hume Cronyn : Rupert Horn

Chuck Fleming

Morty King

Rudy


| 102 min |

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.6

Kan jeg anbefale den?

Ja, den kan godt ses en enkelt gang.

IMDb

Av min arv | September 27, 1985 (Denmark) Resumé: A minor-league baseball player must spend $30 million in 30 days in order to inherit $300 million. However, he's not allowed to own any assets, destroy the money, gift it, give it to charity... Read all
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelForced to Kill
Næste artikelDeathcheaters