Handlingen.... kort!

Jeg er ikke helt sikker på hvad det går ud på det her, men det er noget med at det her hold astronauter skal ud og find/hente det her materiale som man bruger til at laver bomber af. De ender så på den her planet der bliver styret af en mærkeværdig herrer. Og så er der en masse og et med en kæmpe falsk pik.

Mit syn på sagen

Som sagt så fatter jeg ingenting af hvad der forgår. Må indrømme at jeg også holdte op med rigtig at følge med, for det var simpelthen for kedeligt.

Jeg kunne ikke finde en trailer til filmen, men fandt tilgengæld en “Se filmen på 10 min.” video. Det kræver dog at du kan italiensk for at få det hele med. Men spring ca. 7 et halvt minut ind og se den vildt komiske skudduel, som helt klart er det eneste seværdige i den her film.

I øvrigt så...

Er der flere steder hvor man kan se folk snakker og der er ingen dialog.

Også er det så tydeligt at det er legetøjs pistoler de bruger, de lyser bare men der kommer intet ud. (se før nævnet skudduel)

Lidt sandfærdigheder

  • Jeg kan ikke rigtig finde ud af om der er noget sammenhæng med den film fra 1975 der hedder “The Beast” (Menneskedyret) som også har Sirpa Lane i hovedrollen, og er noget med et monster med en kæmpe pik.
  • Der er vist også en udgave af filmen, ikke at jeg tror det gør den bedre.

Medie:

Hele filmen på 10 min.

Rulletekst

Instruktør: Alfonso Brescia
Manuskript: Alfonso Brescia & Aldo Crudo
Fotograf: Silvio Fraschetti
Klipper:
Carlo Broglio
Musik:
Marcello Giombini

Sirpa Lane : Lt. Sondra Richardson

Marina Hedman : Frieda Henkel

: Captain Larry Madison

Årstal: Spilletid: 86 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
0.7

Kan jeg anbefale den?

Nej, Det er hverken sjovt, fedt eller frækt. Det er bare kedeligt og dumt.

IMDb

La bestia nello spazio (1980) 86min: | Fremtid, Voksent | Maj 13, 1980 (Italy) Resumé:
Land: ItalySprog: Italian
Tidligere artikelInvasion U.S.A.
Næste artikelDødens Melodi