Handlingen.... kort!

Et rumvæsen kommer til jorden, for at “høste” endorfiner fra mennesker, for det er åbenbart et eftertragtet stof på dennes planet.

Betjent Jack Caine's makker bliver slået ihjel af rumvæsnet, så nu er han – sammen med en FBI agent – på jagt efter synderen.

Mit syn på sagen

Endnu en film jeg ret godt kunne lide den gang, og jeg havde faktisk set frem til at se den igen, for jeg var ret sikker på jeg godt ville kunne lide den stadigvæk. Men jeg må desværre indrømme at jeg var en smule skuffet, slet ikke så god som jeg huskede den. Jeg så den i en meget mørk udgave, desværre for det er en meget mørk film, der var steder hvor jeg slet ikke kunne se hvad der forgik, det kan have lidt med skuffelsen at gøre, men ikke alt.

Jeg ved ikke præcist hvad det er jeg ikke kan lide ved filmen, jeg synes sådan set ideen er meget god, og de spiller sådan set også ok. Der var bare et eller andet, jeg synes nok bare den var lidt kedelig.

Hvad bed jeg mærke i?

Jeg synes det er meget fedt at Lundgren ikke bare tager alien gobben med det samme, fra ham FBI gutten. Han ender selvfølgelig med den, men cool der går lidt tid.

Lundgren's karakter har været forsvundet i noget tid, og det af føder dialogen “du forsvandt i 8 dage” fra hans chef, han siger så at havde det været uge kunne han forstå det, men 8 dage! hvad gør den ene dag mere? Ikke noget om hvorfor eller noget.

PS: “I come in piece” det må være det længste oplæg til en oneliner i film historien.

Kan jeg anbefale den?

Lettere skuffet, huskede den bedre, så jeg ved ikke rigtig om jeg kan anbefale den. Men jeg hælder nok mest til at man skal give den et kig.

Medie: VHS + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør:
Manuskript: Jonathan Tydor & Leonard Maas Jr.
Fotograf:
Klipper:

Musik:
Jan Hammer

: Det. Jack Caine

Brian Benben : Special Agent Laurence Smith

: Bad Alien – Talec

Årstal: Spilletid: 91 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.2
Tidligere artikelMartial Law
Næste artikelLady Avenger