Original titel

High road to China

Filmen forgår lige efter 1. verdenskrig, Her finder vi Eve, en rigmands datter hvis far har været forsvundet i 4 år. Hun finder ud af at hvis hendes far ikke fundet inden 12 dage, vil han blive erklæret død, og så mister hun sin arv og hele firmaet går til far's kompagnon, som vil gøre alt for at hun ikke finder sin far.

Hun finder sammen med Patrick O'Malley – en fordrukken krigs pilot – og sammen tager de ud for at lede efter hendes far.

En film jeg havde glædet mig til at gense, for jeg huskede den som værende ret god. Må dog indrømme at den ikke levende helt op til forventningerne, men er nu stadig en ganske hæderlig film og jeg kedet mig ikke rigtig på noget tidspunkt i filmen.

Jeg kender ikke særlig meget til , har aldrig rigtig set Magnum P.I., og ud fra hvad jeg har set af det, har jeg altid synes det var en smule fesent og Tom Selleck lidt af en flødebolle (læs: kedelig/dårlig skuespiller) men jeg synes han spiller ganske godt i denne film.

Skuespillet er generelt helt ok overall, en smule over spillet, men det passer meget godt til filmen, synes jeg.
Der er dog lige indklippene med kompagnonen, som virker ude af trit med resten af filmen og falder fuldstændig ved siden af. De skulle åbenbart være det sjove indlæg….hmmm.

Den er ret flot filmet og har en god post ww1 stemning.

  • Vil lige sige at forfilmen lover mere actionfilm end hvad selve film kan levere.

Kan jeg anbefale den?

Ja, til en dag hvor man gerne vil have lidt let underholdning.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Brian G. Hutton
Manuskript: Sandra Weintraub & S. Lee Pogostin
Fotograf: Ronnie Taylor
Klipper:
John Jympson
Musik:

 

Tom Selleck : Patrick O' Malley
Bess Armstrong : Eve
Jack Weston : Struts

 

Årstal: – Spilletid: 105 min. – Land: , & Kroatien

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.9
Næste artikelLegend