Original titel

La Montagna del Dio Cannibale

Også kendt som

Kannibalernes Dronning

Slave of the Cannibal God

Handlingen.... kort!

Susan Stevenson og hendes bror Arthur tager til junglen i Papua New Guinea, for at lede efter hendes forsvundne mand. De får Dr. Edward Foster til at guide dem. Men det ender hurtigt galt for det er ikke en hvilken som helst ø, hendes manden er forsvundet på.

Mit syn på sagen

Må indrømme at jeg synes den er lidt kedelig, selv om historien sådan set er ok – og har et lille twist – så er filmen alt for lang og ender med at blive lidt for langtrukket til min smag.

Man får selvfølgelig Andrews at se nøgen, og der er en mand som får sin penis skåret af, det er vel de to højdepunkter i filmen, for ellers er det mest dyr det går ud over.

I øvrigt så...

Så er der er som sagt en masse dyr der dør – som i så mange andre af de her 80'er gyser film –  og de er alle rigtige nok. Der er især en lang scene med abe der bliver dræbt af en kvælerslange, og her er en masse nær billeder af aben, Der ser både bange og trist ud, og det går lige i hjertekuglen, i hvert fald på mig.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på om filmholdet ikke har kastet den over til slangen for at få det i kassen, og det er simpelthen for modbydeligt at tænke på. Ja ja jeg ved godt at naturen er en rå satan, men lige frem “offer” en abe for en film, det er alligevel lidt for meget for mig.

Lidt sandfærdigheder

Medie: + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør:
Manuskript: Sergio Martino & Cesare Frugoni
Fotograf:
Klipper:

Musik:
&

Ursula Andress : Susan Stevenson

Stacy Keach : Professor Edward Foster

Claudio Cassinelli : Manolo

Årstal: Spilletid: 99 min. – Land: Italien

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.9

Kan jeg anbefale den?

Nej, jeg synes den er for kedelig.

Tidligere artikelThe Straight Story
Næste artikelFlammehav