Alt virker til at det her er en fed film, plottet om nogle cyborgs der er sat ud for at dræbe mennesker og en kampsports ekspert der skal stoppe dem, det lyder jo meget godt. Også er filmplakaten super fed. Og cool titel “ Hunt” som så ikke giver nogen mening, den skulle jo have heddet “ Hunt” men det lyder bare ikke lige så godt.

Men ak, det hele er bare lige en smule for ringe. Den er for det første alt for lav-budget for mig, ja jeg synes godt ting kan blive for dårligt og amatør artigt at kigge på, og denne film er lige præcis det.

Det ligner at det er skudt på video – fladt og i 1.33:1 format – og efter hvad jeg har kunne finde frem til så er den det. Men filmen er fra så det må have været noget at det tidligste video udstyr. Og jeg synes det er ret vildt at man kan op skalere det til HD, det troede jeg faktisk ikke man kunne. Men de har heller ikke forsøgt – eller ikke haft egenskaberne til det – at lys sætte filmen lækkert, der er bare sat et par lamper op så man kan se hvad der forgår i billedet, ikke tænkt over noget som helst.

Jeg nåede 20 minutter ind i filmen, og jeg havde allerede spottet et par fejl. Bl.a. er der en cyborg der er låst fast med håndjern til en radiator. Den vil så hugge sin hånd af så den kan komme fri. Man ser den hugger foran håndjernet, men da hånd er hugget af så hænger den og dingler på radiatoren – og er altså hugget af bag håndjernet. Men det er nu hvad det er, og det ser man tit i de her billige , og er en del af charmen.

Men 20 minutter var hvad jeg kunne holde til. Så blev plastik looket og det ringe spil og effekter for meget for mig. Jeg har dog indtil videre beholdt filmen, for måske den skal ses færdig en dag…

Filmen er lavet af Tim Kincaid, som senere er gået hen og lave en masse pornofilm (under navnet Joe Gage). Han har dog også lavet “Breeders”  – som åbenbart blev optaget samtidig med den her, og det tegner jo ikke så godt – og “Robot Holocaust” som jeg nok ender med at “prøve” at se en dag.

Der er ikke nogen på rollelisten der er værd at nævne, jeg kendte ingen af dem, heller ikke efter jeg havde slået dem op på IMDb.

Mutant Hunt | Juni 1987 (United States)
Instruktør: Tim KincaidManuskript: Tim KincaidSpillere: Rick Gianasi, Mary Fahey, Ron Reynaldi
Resumé: Z, a vicious genetic scientist, discovers a way to alter harmless humanoid androids called 'Cyborgs' into becoming killing machines, which he plans to use for his own gain.
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelWilliam Friedkin
Næste artikelSorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama