Jeg havde fået “Vilde Orkideer” med i en bunke 'er jeg havde købt gennem den blå avis. Jeg kendte godt filmen, men havde aldrig set den.

Forleden smed jeg den i VHS maskinen, for jeg skulle se hvad det var for noget, vist godt at det var noget i stil med “9½ uge” filmen. Her har vi jo også , og det er – manuskriptforfatter og producer på 9½ uge – der har skrevet og instrueret den her.

Jeg nåede ca 20 min ind i filmen, så kunne jeg ikke holde til mere.

De 20 minutter inde, er der hvor Rourke og Otis' karakterer mødes for første gang, til en fin middag på en lige så fin restaurant, Rourke har i forvejen ringet til hendes mor for  at høre hvad hendes yndlings ret er – det er det så ikke, viser det sig, hun har altid løjet overfor sin mor omkring det. Alt det her er simpelthen så ligegyldigt – og utroværdigt – og jeg keder mig bravt.  Nu begynder de så en fortælling om nogle af gæsterne i restauranten – selvfølgelig handler den om sex – og her begynder Rourke så med lidt lomme filosofi oven i, og så stod jeg af og trykkede stop! Jeg kan slet ikke havde det.

Inden vi nåede hertil så havde vi lige haft en scene hvor Otis ser to sorte – havde ikke lige fået fat i hvor filmen forgår, men tror noget Haiti lignende noget – som havde sex under noget løbende vand, og her er det også bare fuck realisme bare det ser sexet ud, og indrømmet det gjorde det også lidt, men langt fra nok, når nu vi skal der ud på overdrevet.

Generelt var det også bare super kedeligt skuespil hele vejen rundt, ikke engang Bisset gjorde indtryk.

Jeg har søgt lidt på Zalman King, da jeg skulle skrive det her. Og han har faktisk spillet med i rigtig mange film – og TV ting – bl.a. er han med i “Galaxy of Terror” en film jeg så online sammen med movibox slænget for noget tid siden, og som der selvfølgelig også kommer et skriv om i nær fremtid.

Som instruktør er han mest i den her soft softcore genre, han har også lavet “Hede Nætter” (Two moon Juncktion) med Sherilyn Fenn, som jeg rent faktisk også har liggende, så måske der kommer en “prøvede at se” med den også på et tidspunkt. Men lige nu har jeg fået nok Zalman King for en stund.

Tidligere artikelShotgun
Næste artikelPolitiets Hemmelige Våben