Original titel

Vendetta dal futuro

Også kendt som

Hands of Steel

En der skulle dræbe en videnskabsmand, men fejlede, gemmer sig nu i en øde café. Men dem som satte ham på opgaven er på vej for at udrydde ham, og det samme er den lokale armlægningsmester.

Jeg kunne huske forside fra VHS dagene, er ikke sikker på jeg har set den, den gang, der var i hvert fald ikke noget genkendeligt i den, da jeg så den nu.

Det er en super lækker 80 B-actionfilm fra , med stift skuespil, især fra ham, han er måske lidt undskyldt, for det virker som om han spiller den som “robot”, og det er måske i virkeligheden meget fedt, men så igen det skal jo forstille at han har en smule følelser tilbage.
Effekterne er ok lavet, for tiden og når man tænker på det er en lavbudgetfilm, og den indeholder alt hvad man kan for vente af sådan en film, vild action, flad dialog, bare og onde skurke.
Det er nemt at se hvor filmen får sin inspiration fra, og ligger da heller ikke skjul på at der blev kigget lidt til Terminator, da de lavede den her.

Jeg savner dog lidt blod, men jeg er nu ret sikker på at det er en ucensureret version jeg har set. Har dog ikke kunne finde frem til lige præcis min version på nettet.

Der er lige det her lasergevær, som jeg bliver nød til at nævne, for det første så er det meget uhandy, det er simpelthen kæmpe stort, og da de nævner det lyder det som om det er noget der kan gør det af med vores helt med det samme, men da han bliver ramt, gør det ham ingenting, som i absolut ingenting, ved godt det “bare” er i skulderen, men alligevel – det er en vild gøb!

Kan jeg anbefale den?

Ja, det kan jeg helt klart godt.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Sergio Martino
Manuskript: Sergio Martino, Elisa Briganti, John Crowther & Saul Saska
Fotograf:
Klipper:

Musik:

Daniel Greene : Paco Queruak

Janet Ågren : Linda

: Raul Morales

Årstal: Spilletid: 94 min. – Land: Italien

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
3
Tidligere artikelAl Leong
Næste artikelNemesis