Handlingen.... kort!

Som en del af et sorority-ritual, skal to piger – ledsager af nogle drenge – stjæle et bowling trofæ, fra det lokale storcenter. Det viser sig bare at det trofæ det stjæler, indeholder en meget ond Imp – ved ikke hvad sådan en fyr hedder på dansk, “Ånd” måske – og han gør deres liv til et levende helvede. Men kan de få ham fanget igen og der ved kommer ud af storcenteret i live?

Mit syn på sagen

Det er mere en komedie end en gyser, der er faktisk ikke rigtig noget gys i den, selv for et vush som mig – når det kommer til gyser film – var der ikke rigtig noget gyseligt at komme efter. Den er desværre heller ikke særlig blodig, der er faktisk ikke rigtig noget, ud over et afhugget hoved, og jeg er ret sikker på at jeg ikke har set en censureret udgave

Den mindede mig om Hollywood Chaninsaw Hookers – som også er fra –  i stil og udtryk, Og de har begge to den fantastiske på rollelisten. Jeg kan bare bedre lide HCH frem for den her, for den er sjovere, mere åndssvag på den gode måde og så har den lidt mere blod.

Jeg er glad for den ikke er mere end 80 minutter, for jeg synes bestemt ikke den kan klarer mere end det. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg det kunne have været en rigtig godt kort/novelle film, for der kunne sagtens være trimmet 15-20 minutter af uden det gjorde noget.

Og så undre det mig at de bare efterlader den der Imp i en dåse på fortorvet til sidst!? (det lugter lidt af “to be continued” tanker, der kom ret faktisk en 2'er for et par år siden)

Jeg så den på...

En rigtig flot udgave fra Full Moon, dog ikke med så meget ekstra guf på.

Rulletekst

Instruktør:
Manuskript: Sergei Hasenecz

Fotograf: Stephen Ashley Blake

Klipper: & Thomas Meshelski

Musik: Guy Moon


Spider

Andras Jones : Calvin

Robin Stille : Babs

Brinke Stevens : Taffy

Michelle Bauer : Lisa

George Buck Flower : Janitor


1988 | 80 min |

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.8

Kan jeg anbefale den?

Tja det kan jeg godt, bare se den en enkelt gang.

IMDb

Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama | Januar 29, 1988 (United States) Resumé: As part of a sorority ritual, pledges and their male companions steal a trophy from a bowling alley; unbeknownst to them, it contains a devilish imp who makes their lives a living Hell.
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelPrøvede at se Mutant Hunt
Næste artikelHands of Death