Original titel

My Stepmother Is an Alien

Forskeren Steven Mills får ved et tilfælde sendt et signal ud til en anden galakse. Det gør at rumvæsnet Celeste – som er en meget smuk kvinde – bliver sendt til jorden, for at få ham til at sende signalet igen, da det første signal kan ende med at destruere hendes verden.

Han bliver naturligvis forelsket i den smukke kvinde, man hans datter aner mistanke til det smukke væsen.

Jeg huskede den som værende meget hyggelig, men må sige at det er den ikke rigtig. Den er alt for fjollet og overspillet.
Især – som jeg ellers holder meget af – men jeg tror nu mere det er instruktøren og manus forfatterne's skyld end det er hans. , hun er faktisk den der spiller bedst som et ny tings opdagende rumvæsen, elsker de her små fnis hun kommer med når hun opdager noget nyt og dejligt. Og så skal jeg da heller ikke ligge skjul på at hun har en meget dejlig danse scene i filmen 🙂

Jeg ved godt at man skal købe præmissen med at han ikke kan gennemskue at hun er en alien. Men det er simpelthen for langt ude, om ikke andet så burde han da i det mindste tror hun er totalt vandvittig.

Og så er der den del med at broren bare røv render sin egne bror helt uden skrupler, det passer ikke rigtig ind i filmens tone. Og han virker heller ikke som en karakter der gør den slags, for i starten af filmen prøver han alt hvad han kan for at få broren ud på date, og det virker ikke som om han selv har problemer med det andet køn.
Hele røv render ideen virker i hvert fald ude af trit med resten af filmen og bare en undskyldning for at få den der rumtaske fra a til b.

  • er stuntmand, stunt koordinator og second unit instruktør på filmen.

Kan jeg anbefale den?

Nej, tiden har desværre ikke være sød ved denne film, så den holder ikke rigtigt i dag.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: 
Manuskript: Herschel Weingrod, Timothy Harris & Jonathan Reynolds
Fotograf: Richard H. Kline
Klipper :
Jacqueline Cambas
Musik:

Dan Aykroyd : Steven Mills
Kim Basinger : Celeste Martin
Alyson Hannigan : Jessie Mills

Årstal: Spilletid: 105 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2
Tidligere artikelFirewalker
Næste artikelEn Russer Rydder Op i Chicago