De to venner og eventyrer Max Donigan & Leo Porter møder kvinden Patricia Goodwin, som har et kort til en stor skat, hun gerne vil have dem til at hjælpe hende med at finde.

Det bringer dem alle 3 ud på et fare fyldt eventyr.

Vi er ude i en Indiana jones af værste skuffe her.

Vi har med en action komedie gøre og prøver – modsat mange af hans andre film – at være sjov, og det dur han bare overhovedet ikke til. Han virker bare som en karakter der ikke kan noget som helst, på nær lige når der skal deles øretæver ud, så er hans karakter super sej, problemet er bare at de har lavet en karakter der ikke virker til at kunne den slags ting.
Helt kort så kræver rollen simpelthen for meget af Norris – manglende – skuespils talent og derfor falder det hele til jorden, at de andre skuespiller – ikke engang , der har en mindre rolle – heller ikke levere noget der er værd at skrive om, gør det jo ikke meget bedre.

På den tekniske side stinker filmen også, aldrig har jeg set noget så dårligt klippet, det er vildt at tænke på at engang har lavet Navarones kanoner, men ud fra hans filmografi så var han vist faldt lidt af på i sine gamle dage.

Bare slut skuddet, lavet fra en helikopter – vil jeg tror – er så rystet at men er lige ved at blive søsyg af det.

Skal man sige noget godt om den her film, så er lokationerne sådan set helt ok, ikke noget man falder på halen over, men de virker.

Foto nørden i mig, synes dog det er lidt fedt at hun fotografere med et lille 110 kamera gennem hele filmen, men til sidste, da de har fået fat i skatten, så har hun pludseligt råd til et mellem format Hasselblad, det varmer mit foto hjerte 🙂

Kan jeg anbefale den?

Det må blive et nej, den er simpelthen for dårlig og ikke på den der gode måde. Desværre.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: J. Lee Thompson
Manuskript: Robert Gosnell
Fotograf:
Klip:
Musik:

 

Chuck Norris : Max Donigan
Louis Gossett Jr. : Leo Porter
: Patricia Goodwin

 

Årstal: Spilletid: 104 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.5
Tidligere artikelLegend
Næste artikelMin Pige Vil i Nærkontakt