Jeg har ikke rigtig nogen ide om hvad den her film handler om, sådan helt præcist.

Men det er noget med en grise farmer og hans kone som gerne vil finde en mand til deres datter.

Og så har alle ellers bare med alle

Det er min første film – så vidt jeg ved – men det er bestemt ikke den sidste, de kan noget og jeg tror ikke jeg har fat i noget af det bedste her.

Skuespillet er sindssygt dårligt – som det jo er i disse Grindhouse film – men det er virkeligt også sjovt at se, og klart det jeg syntes bedst om ved filmen.

Der er til gengæld ingen sammenhæng i historien – eller mangel på samme – det springer rundt som det passer dem, og er mest bare oplæg til de lange og kedelige sex scener der er spandevis af i filmen, og som jeg endte med at spole hen over for at komme til de gode sager – skuespillet der er ind i mellem dem.

Der er især en scene hvor sælger gutten – som vist er vores mandelig hovedkarakter – fuldstændig tilfældigt kommer forbi en mand der er nøgen og går rundt foroverbøjet med sine hænder bundet fast til sine ankler, han fortæller en historie om at hans bil punkteret, for derefter at løbe tør for benzin, han fik noget benzin og samlede så en blaffer op, som endte med at true ham med en pistol og sige han skulle tage sit tøj af, og nu er han så her, temmelig uheldig dag. Men det er ikke slut for vores salgs gut ender med at bolle ham i røven… vi ser det dog ikke, men det fortæller os da at vores helt er mildt sagt lidt af et røvhul 🙂

Og så er der slutningen…. hvad sker der lige her? Jeg forstår den simpelthen ikke, løb de bare tør for film….

Find den ucensureret trailer og se den, så har du mere eller mindre set hele filmen, bare uden de lange og på ingen måde sexet sex-scener og derved sparet 87 minutter af dit liv, som du kan bruge på en anden film. Men hvis du gerne vil se det hele, så kan du se hele filmen her (den lå der i hvert fald, da jeg lavede dette indlæg)

  • Jeg synes faren som er grisefarmer ligner lidt en gris- sjovt og godt castet, men det har sikkert ikke været med vilje 🙂

Kan jeg anbefale den?

Tjaaa jeg ved det ikke rigtig, men jo se den.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Bethel Buckalew
Manuskript: ?
Fotograf: Robert Wilson
Klipper:
?
Musik:
?

Terry Gibson : Moonbeam / Daughter

John Keith : Jasper / Local Boy

Peter James : Salesman

Årstal: Spilletid: 93 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.1
Tidligere artikelLabyrinten til Troldkongens Slot
Næste artikelCon Air