Handlingen.... kort!

En uregerlig banden kidnapper en enspænderens Trace's søster, og det skulle de aldrig have gjort, for han vil meget gerne befri hende.

Mit syn på sagen

Ingen tvivl om hvor denne film får sin inspiration fra, det er et meget tydeligt Mad Max rip off. Men den er nu ganske underholdene og bestemt et kig værd, Den er dog ikke særlig gory, jeg ved ikke om det er fordi jeg har set en klippet version på eller om det bare er sådan filmen er.

I øvrigt så...

Så er der en slåskampe med stave i starten af filmen, jeg troede bare de skulle markere deres slag, for det var så tydeligt at de ikke ramte hinanden, men jeg fandt hurtigt ud af at det var ikke tilfældet, det var bare meget dårligt koreograferet og filmet.

Der er også en scene med en bil der vælter ned af en lille skråning, i mens den ruller rundt er det ret tydeligt at se at der ikke er nogen motor i bilen.

Lidt sandfærdigheder

  • Det her var min første film – men det er bestemt ikke den sidste.

Medie: + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Cirio H. Santiago
Manuskript:
Fotograf:
Klipper:

Musik:

Gary Watkins : Trace

Laura Banks : Stinger

: Arlie

Årstal: Spilletid: 81 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.8

Kan jeg anbefale den?

Ja det kan jeg godt. Den er bestemt seværdig.

Tidligere artikelSword Of Honor
Næste artikelUSS Nimitz – Forsvundet i Stillehavet