Original titel

Il giustiziere della strada

Også kendt som

Exterminators of the Year 3000

Handlingen.... kort!

I år 3000 hvor vand er den helt store mangel varer – og derfor meget værdifuldt – må en lille gruppe fra større overlevelses koloni ud på en farefuld søgen efter vand, for at deres koloni kan overleve. i deres kamp mod de onde Udryddere, får de uventet hjælp fra en mystisk fremmede.

Mit syn på sagen

Altså post apokalyptiske film er jo som udgangspunkt altid gode, især når vi – som her – er ude i noget “Mad Max” – mere specifik Mad Max 2 – men de kan selvfølgelig også skuffe, som det desværre er tilfældet med den her film.

Så indrømmet jeg er en smule skuffet, Det er en film der på “papiret” har alt det jeg elsker, men den er desværre lidt , jeg havde i hvert fald forventet noget andet. Men den bliver i samlingen indtil videre, for det kan være den skal genses på et tidspunkt.

Jeg så den på...

En amerikansk fra Shout! Factory. med lidt godt ekstra guf på.

Rulletekst

Instruktør: Giuliano Carnimeo
Manuskript: , Elisa Briganti & José Truchado

Fotograf:

Klipper: Adriano Tagliavia & 

Musik: Detto Mariano


Robert Iannucci : Alien

Alicia Moro : Trash

Papillon


| 90 min |

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.3

Kan jeg anbefale den?

Jeg burde være helt vild med den her, men det er jeg bare ikke rigtig og synes ikke rigtig jeg kan anbefale den.

IMDb

Bandekrig år 3000 | Juli 27, 1984 (Denmark) Resumé: In the year 3000, the Earth has been rendered a desert by nuclear war. A group of survivors goes in search of rare and valuable water, but standing in their way are the evil Exterminators, w... Read all
Land: Italy, SpainSprog: Spanish, Italian
Tidligere artikelOne Crazy Summer
Næste artikelSusan George