Original titel

Death wish 4 - the Crackdown

Paul Kersey nye kæreste's datter dør af en crack overdosis og han slår derefter dealeren ihjel. Her efter bliver han kontaktet af en herre som også har mistet sin datter til narkoen. Han har en masse info på bagmændene bag, og vil have Kersey til at rydde dem af vejen. Hvis ikke vil han fortælle politiet alt hvad han ved om Kersey. Så han har ikke rigtig noget valg.

Jagten går ind.

Den fjerde film i serien, og ikke rigtig noget at skrive hjem om. Bronson er efterhånden blevet en halv gammel herre (66) og dater en kvinde – Kay Lenz (34) –  som er en del yngre end ham selv, og det virker malplaceret. Ved godt at det desværre er en normalitet i Hollywood, men det er bare ekstra tydeligt her, for Bronson ser jo ud som den halv gamle mand han er.

Det hele er en smule stift, manus, skuespil og billede siden, og vi er desværre ikke derhenne hvor det bliver dårlig – godt.

Vi bliver aldrig rigtig føles mæssig involveret – det er skuespillet og historien ikke god nok til – men Bronson gør heller ikke, han er bare iskold og viser på ingen tid følelser, heller ikke da kæresten bliver skudt og dræbt til sidst i filmen.

Og det er det eneste positive jeg kan sige om denne film, er at den ikke har en lykkelig slutning, det er for engang skyld meget befriende.

Kan jeg anbefale den?

Nej, ikke rigtigt, den er simpelthen for .

Medie: + IMDb Link

Instruktør:
Manuskript:
Fotograf:
Klipper :
Peter Lee-Thompson
Musik:
Valentine McCallum, Paul McCallum & John Bisharat

: Paul Kersey

Kay Lenz : Karen Sheldon

: Nathan White

Årstal: Spilletid: 99 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.3
Tidligere artikelFrækkere end Politiet Tillader III
Næste artikelBlade Runner