I går fik endelig min DVD med filmen “Master Blaster” fra tyske . Og det må være den film jeg har ventet længste på – hvis man ikke tager film med, som jeg har backet på Kickstarter, eller ligne –  efter bestilling. Jeg bestilte film d. 26 juni sidste år, den var en del af en større bestilling, men fik i vide at den ikke kunne leveres, og deres estimeret leveringstid spandt over 5 måneder!.

Jeg kunne nu vælge at afbestille filmen eller venter på den, for sjov besluttede jeg mig for at vente. Jeg regnede faktisk med at de ville annullere ordren. Men nej, to gange fik jeg en mail om leverings udsættelse, og et ca. 5 måneders leverings vindue. Og hver gang blev jeg tilbudt at annullere den, men gjorde det ikke.

Så her 312 dage senere, har jeg nu modtaget min film, nu glæder jeg mig til at få den set, og se om den var vente tiden værd.

Tidligere artikelDemolition Man
Næste artikelStjålne Kroppe