Handlingen.... kort!

Ude i fremtiden har cyborgs taget over, men en eller anden klog mand har lavet noget super DNA, som kan gøre mennesker vildt stærke. Det er testet på en baby, men for at beskytte babyen bliver den sendt tilbage til vores tid. Men det er bare et spørgsmål om tid før cyborgsne finder frem til mennesket eneste håb – men hun er nu blevet stor og stærk og klar til kamp.

Mit syn på sagen

Tja en omgang Predator ripoff, uden blod og gore, som jeg bestemt synes film som denne skal have. Og ja den er mega , men jeg så den trods alt færdig.

Kvindelige bodybuilder har aldrig været noget for mig, men når det er sagt, så må jeg indrømme at Sue Price – det kan umuligt være hendes rigtig navn – har en vis charme og udstråling som jeg godt kan lide, og det modstrider virkelig de her store muskuløse overarme og lår, som jeg virkelig ikke kan lide.

Hun spiller desværre også dårligt, det gør alle i filmen, og det er nok lige så meget Pyun skyld som det er deres egen.


Jeg så den på...

En ok tysk udgivet .

Rulletekst

Instruktør:
Manuskript: Albert Pyun

Fotograf:

Klipper:

Musik:


Sue Price : Alex

Chad Stahelski : Nebula

Tina Cote : Emily


| 83 min |

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
0.6

Kan jeg anbefale den?

Nej!

IMDb

Nemesis 2: Nebula | September 26, 1995 (United States) Resumé: It has been 73 years since Alex failed and the Humans lost the Cyborg Wars. Since then, the Humans have been enslaved. Scientists have developed a new DNA strain, which could signal the end ... Read all
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelEn Vild Nat i Byen
Næste artikelThe Presidio – Gerningsstedet