Det er 3 år siden at Danny O'Brien satte seriemorderen Simon Moon bag tremmer.

Nu er Moon stukket af og O'Briens mareridt kan starte forfra.

Var vildt spændt på at se den her igen, huskede den som værende lidt uhyggelig og ganske god, det er den så overhoved ikke, den er bare enormt lang og . For som i Firewalker prøver – modsat sine action film – at lave en film hvor meget afhænger af skuespillet, og det er han bare ikke god nok til.

Jeg mistede overblikket over hvor lang tid der gik i den, her film – må indrømme at jeg sad og skrev lidt på en anden anmeldelse imens – og synes det var lidt hurtigt at begynde at date sin psykolog, efter bare 6 måneder, og da hun så siger at hun har problemer med hurtige beslutninger, først barnet så flytte sammen, og hun er høj gravid!!, det synes jeg nu er temmelig hurtigt. Men det gik så op for mig at det er 3 år siden han fangede Terror, så alt er vist ok.

De har også lagt lidt ægteskabelige problemer ind i filmen, som kommer helt ud af det blå, ved at hun får lige et meltdown over at være 36 på sin fødselsdag … ønsker alt muligt, som hun ikke har nået endnu. Men hvor kom det lige fra? Jeg har ikke på noget tidspunkt før det, set noget der indikere at hun skulle være utilfreds, tvæt imod, man ser hele tiden hvor glade hende og Chuck er for hinanden. Men Chuck kan så lige affeje det hele med en dårlig joke om mange ønsker for en fødselsdag. Suk!

Skal jeg sige noget positivt om filmen, så er det meget fedt at Chuck Norris får lidt tæsk, og ikke bare er et super menneske.

Så er der også lige den her kliche montage med hendes fødsel – sammen dag som hende selv? – og død. Suk!

Hold fast ham der Terror er god til at brække nakker, selv efter ikke at have gjort det i 3 år, men det er vel bare det der med op på cyklen…

Og til sidst har vi endnu en kliche, da han finder ud af hvor Terror holder til, så skal han bare der ind helt alene, og så om natten selvfølgelig, men hvorfor tage der ind alene hvis man alligevel bare stikker af?

Kan jeg anbefale den?

Nej, den er simpelthen for ringe og kedelig. Spild ikke tiden.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: William Tannen
Manuskript: Michael Blodgett & Dennis Shryack
Fotograf: Eric Van Haren Noman
Klipper:
Christian Wagner
Musik:

Chuck Norris : Danny O'Brien

Steve James : Robinson

Jack O'Halloran : Simon Moon

Årstal: Spilletid: 96 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
0.8
Tidligere artikelKarate Mig Her – Karate Mig Der!
Næste artikelFrækkere end Politiet Tillader III