Original titel

Planes, Trains & Automobiles

Handlingen.... kort!

Alt går galt for reklamemanden Neal Page, da han skal rejse hjem fra New York til Thanksgiving med familien i Chicago. Det bliver en lang rejse med fly, tog og bil. Og med den søde, men lidt irriterende badeforhængsringe-sælgende Del Griffith som eneste følgesvend.

Mit syn på sagen

Ja det er jo en klassiker, men skal jeg være helt ærlig så var den ikke så god som jeg huskede den, jeg har svært ved at sætte en finger på det, men der er et eller andet der er ved siden af i tonen, og så er Steve Martin's karakter jo ikke særlig rar, men det bliver han jo til sidst. Han skal selvfølgelig igennem en udvikling, men han er bare sådan en person jeg ikke bryder mig om til at starte med, og hey! Det er måske lige præcis sådan det skal være, jeg har bare svært ved at synes om ham – også til sidst, for selv om han er sød over for Del, så er han jo nok stadig en røv, og for de fleste andre mennesker – ja, ja jeg ved godt jeg sikkert ligger alt for meget i det, men jeg har bare lidt svært ved at holde af ham.

Anyway, det er stadig en film man skal se, for der er nogle virkelig gode øjeblikke. Og så er Martin – Candy, kemien helt i top.


Jeg så den på...

Til en dobbelt – som også var en dobbelt John Hughes – forestilling i , Den anden film var “Onkel Buck”

Rulletekst

Instruktør: John Hughes
Manuskript: John Hughes

Fotograf:

Klipper:

Musik:


Steve Martin : Neal Page

John Candy : Del Griffith

Laila Robins : Susan Page

Dylan Baker : Owen

Kevin Bacon : Taxi Racer


| 93 min |

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
3.1

Kan jeg anbefale den?

Ja, det er en komedie klassiker, så jo den skal du se.

IMDb

Røvtur på 1. klasse | Juli 8, 1988 (Denmark)
Instruktør: John HughesManuskript: John HughesSpillere: Steve Martin, John Candy, Laila Robins
Resumé: A Chicago advertising man must struggle to travel home from New York for Thanksgiving, with a lovable oaf of a shower-curtain-ring salesman as his only companion.
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelAmerican Ninja 2 – Opgøret
Næste artikelFinal Score