Det meste af mine teenager år, var jeg stor fan af denne herrer, og jeg holder stadig den dag i dag meget af ham. Blev rigtig glad da jeg hørte han var nomineret til en Oscar for Creed – som jeg stadig ikke har fået set – og lidt trist på hans vegne da han ikke vandt.

Mit ungdoms værelse var godt fyldt op med plakater af Sly, jeg samlede også på udklip fra Se & Hør (og andre af den slags blade), så jeg var en dedikeret fan. Rambo – First Blood Part 2 er nok den film jeg har set flest gang i mit liv, min far havde en kopi af den på sin video 2000 maskine, og næsten hver gang jeg var alene hjemme – måtte ikke se den for mine forældre – så blev den smidt på.

Cobra var en af de første film jeg så i biografen uden mine forældre (mor), men med et par af drengene fra min klasse. Og den gjorde et stort indtryk på mit 13-årig sind.

Han er bestemt ikke nogen stor skuespiller, men han vil altid have en plads i mit filmhjerte.
Og derfor er han selv skrevet til at være den første profil her i mit lille film mekka.

Nogle af mine favoritter

  • First Blood
  • Rocky
  • The Expendables 2
  • Copland
  • Rambo : First Blood part II
Skuespiller, Manuskript, Producer
Biografi: is a athletically built, dark-haired American actor/screenwriter/director/producer, the movie fans worldwide have been flocking to see Stallone's films for over 40 years, making "Sly" one of Hollywood's biggest-ever box office draws. Sylvester Stallone was born on July 6, 1946, in New York's gritty Hell's Kitchen, to Jackie ... Fuld biografi >>
Født: Juli 6, 1946 | New York City, New York, USA

Billeder

Se alle billeder >>
Tidligere artikelDe Hurtige og de Døde
Næste artikelDe Skøre er Ude at Køre