Racerkører Alex Bliver zappet fra 1991 frem 2009 lige inden han dør i en ulykke.

I fremtiden kan man nemlig – hvis man har penge nok – overføre sit sind til en ny krop, når den gamle ikke vil mere, og derved opnå evigt liv.

Han undslipper dem som har bragt ham frem i tiden, og prøver nu at finde sin gamle kæreste for at få hjælp, alt i mens han bliver af dem som “zappede” ham frem i tiden.

Filmen foregår i 2009, det er jo altid lidt sjovt, nå nu vi har været der i virkelighed. Det er vildt nok hvad der er sket på de 18 år, filmen springer frem i tiden. Det virker en smule usandsynligt, men OK, hvorfor ikke. Filmen giver heller aldrig noget svar på hvad der gik galt.

Rollebesætningen er sådan set ok. Hopkins får ikke meget plads/tid, Russo, Jagger & Emilio gør det ok, men den der virkelig brænder igennem er i sin lille bitte rolle som nonne, av hun er en fed skuespiller.

Jeg synes også fremtids designet er elendigt, altså den smule der er. Især bilerne, de er godt nok upraktiske, de kan ikke kører over særlig store bump. Det ser bare for latterligt ud.

Der er en scene med Jagger og hans højrehånd – hvorfor har han et sort brille glas? Der ser ikke ud til at være noget galt med hans øje – som prøver en “hånd sandheds maskine” Jagger order alle til at blive testet, men man høre aldrig resultatet.

Effekterne i filmen er heller ikke noget at skrive hjem om, så det undlader jeg.

Forstod ikke hvorfor ham der hyrede Jagger, nu vil slå dem alle sammen ihjel. Det vist sig jo så at være det helt store plot, han ville overtage det hele…. Æv han er ond…læs overspillet (det er ellers , som normalt gør det meget godt).

Der er faktisk ikke rigtig noget ved denne her film, som jeg godt kan lide.

PS: og medvirker.

Kan jeg anbefale den?

Nej, en af de dårligste fremtids film jeg har set.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Geoff Murphy
Manuskript: , & Dan Gilroy
Fotograf: Amir Mokri
Klipper:
Dennis Virkler
Musik:

: Alex Furlong

Mick Jagger : Victor Vacendak

Rene Russo : Julie Redlund

Årstal: Spilletid: 110 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.5
Tidligere artikelBrion James
Næste artikelMaximum Overdrive