Handlingen.... kort!

Det er noget med at jorden er overtaget af druider/, men der er nogle våben som de tilbage værende mennesker skal/kan bruge for at få magten tilbage.
Det vil druider selvfølgelig forhindre, men de kan ikke finde ud af at arbejde sammen på tværs af deres grupperinger, så det hel ender i hat og briller…. og hvor er jeg også bare lige glad.

Mit syn på sagen

OK, lad mig få det ud med det samme – dårligere film skal man lede længe efter.

Det er et remake af den japanske Yojimbo, bare sat i fremtiden. Men jeg må sige at det er lidt af en hån mod dets forlæg, for der er intet der fungere. Ikke engang 's charme kan redde filmen.

Jeg kan normalt ellers ret godt lide hvad laver, jo jo det er ikke mesterværker, han disker op med, men de er som regel ok underholdene. Og jeg synes også han plejer at have ok styr på det tekniske, og effekterne er normalt også ok af nogle lav budgets effekter at være.
Men her har han virkelige ramt ved siden af, effekterne er noget at det grimmeste jeg har set længe, dialogen og skuespillet er helt ad H til, også er den klippet af en 5-årig. Men værst af alt er den evige lyd af robotter der bevæger sig, de her bizzz bizzz lyde, hold op det et ikke til at holde ud af høre på.

Det eneste positive jeg kan sige om den her film, er at den kun være 84 minutter – selv om det er 85 minutter for meget 😉

Jeg så den på...

En ok dansk salgs .

Rulletekst

Instruktør: Albert Pyun
Manuskript: Ed Naha

Fotograf:

Klipper: Joe Shugart &

Musik:


Rutger Hauer : Omega Doom

Shannon Whirry : Zed, Droid Leader

The Head


| 84 min |

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
0.4

Kan jeg anbefale den?

Nej! Spild ikke et sekund af dit liv på den her lort af en film.

IMDb

Omega Doom | Oktober 21, 1996 (Germany) Resumé: After Earth is taken over by an army of robots, the small number of humans left are forced into hiding. In the nuclear winter, only droids walk the face of the Earth, in fear of the rumored ... Read all
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelNikita
Næste artikelFrygten er mit Våben